Valtti Kumppanit Oy

Valtti tuottaa modernin IT-ympäristön ja digitalisen työn palvelut pilvi- ja konesalipalveluista aina loppukäyttäjä- ja konsulttipalveluihin asti. IT voi olla kompleksista, mutta Valtti on vähiten monimutkainen kumppani. 

Lähtötilanne

 

Valtilla pyritään palvelemaan asiakasta aina parhaalla mahdollisella tavalla ja etsimään uusia parempia tapoja tuottaa lisäarvoa. Valtti valitsi IDR:n, koska IDR on innovatiivinen ratkaisu IT-laitteiden elinkaarien seurantaan. IDR täydentää Valtin kokonaisvaltaista palvelukattausta, minkä ansiosta Valtti pystyy vastaamaan asiakkaidemme kehittyviin tarpeisiin entistä paremmin. 

 

Ratkaisu

 

Valtin asiakkaille IDR tarjoaa läpinäkyvyyden heidän koko laitekantaansa sillä työasemien lisäksi IDR:ään voidaan lisätä kaikki muutkin IT-laitteet. IDR-älytarraa koskettamalla puhelimeen latautuu kaikki laitteen tiedot reaaliaikaisesti ja muun muassa käyttäjä tietoa on helppo päivittää muutamassa sekunnissa. Kun laitteet on IDR:ssä, laitteen elinkaaren hallinta on helppoa aina hankinnasta asianmukaiseen kierrätykseen saakka.

Ensimmäinen IDR:ää hyödyntävä Valtin asiakas oli suomalainen keskisuuri ohjelmistoyritys, jossa on noin 500 työntekijää neljässä eri maassa. IDR:än avulla tämän yrityksen IT-hallinto pystyy helposti tunnistamaan laitteet koskettamalla IDR-älytarraa omalla älypuhelimellaan. Koko laitekannan hallinnan lisäksi esimerkkiasiakkaallemme on luotu OKTA-integraatio, jolloin jokainen yrityksen työntekijä pääsee tarkastelemaan omia laitteitaan IDR:stä omilla organisaatio tunnuksillaan. 

Valtti toimittaa laitteet Tech-Datan kanssa yhteistyössä, Tech-Data esiasentaa laitteet, lisää IDR-älytarrat ja luo laitteet IDR portaaliin. IDR:än, Valtin ja Tech-Datan yhteistyö yhdistää laitekannan tiedot yhteen paikkaan. Palvelu suoraviivaista laitehallintaa kaikenkokoisissa IT-ympäristöissä ja vähentää siihen kuluvaa työaikaa.

 

Toimiala:
IT-ympäristön palvelut

Kotisivut:
www.valtti.com

Haluatko kuulla lisää tästä toteutuksesta?

+358 400 262 700
peter.lindstrom@idr.fi

Miten pääsen alkuun?

Sovi tapaaminen IDR:n
asiantuntijan kanssa.

Tapaamisen perusteella teemme sinulle ratkaisuehdotuksen.

Aloita järjestelmän käyttö
ilman sitoutumista!

Ota ensimmäinen askel!

Ei sitoutumista. Ei veloitusta. Esittelemme ratkaisumme sinulle ja sinä päätät haluatko jatkaa keskustelua kanssamme.