Etätyön myötä organisaation IT-laitteet ovat levällään

Koronaviruksen aiheuttama etätyön lisääntyminen on johtanut siihen, että yritysten IT-laitteiden määrä on kasvanut ja laitteet ovat siirtyneet suurelta osin yrityksen toimitilojen ulkopuolelle. Tyypillisesti kannettavien tietokoneiden lisäksi työntekijöiden koteihin viedään nykyään paljon näyttöjä, tulostimia, telakoita, kameroita, headsettejä ym.

Yrityksen IT-laitteiden hallinnan näkökulmasta etätyön lisääntyminen aiheuttaa merkittävää päänvaivaa mm. työntekijöiden vaihtuvuuden johdosta. Mitä tapahtuu, kun työntekijä lopettaa? Jääkö yrityksen IT-omaisuutta työntekijöiden kotiin?

IDR-laiterekisterin avulla pystytään ratkaisemaan etätyön luomat haasteet ottamalla yrityksen koko IT-omaisuus yksiin kansiin. Yrityksen omaisuus pysyy yrityksen omaisuutena ja läpinäkyvä seurattavuus kaikkine historiatietoineen ja dokumentteineen ratkaisee mahdolliset epäselvyydet.

IDR:n monipuolinen käyttäjähallinta mahdollistaa myös työntekijöille jaettavat omat tunnukset omaan laitekantaan. Näin jokainen työntekijä on konkreettisesti vastuussa omista laitteistaan. O365-integraation avulla IDR:n liittäminen onnistuu isollekin organisaatiolle vaivattomasti.

Ota ensimmäinen askel!

Ei sitoutumista. Ei veloitusta. Esittelemme ratkaisumme sinulle ja sinä päätät haluatko jatkaa keskustelua kanssamme.